Bekijk
onze
vacatures

WAAROM KIEZEN VOOR IDEM-POORTEN?

Sedert meer dan 28 jaar is IDEM-Poorten dé specialist voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van sectionaalpoorten. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze op maat gemaakte poorten.

Deze bieden als belangrijk voordeel dat ze in een brede waaier van projecten kunnen worden toegepast. Zowel traditionele als eigentijdse en zelfs futuristische projecten komen hiervoor in aanmerking. Onze poorten zijn verkrijgbaar in alle courante kleuren, zowel de traditionele poorten als ons ander aanbod, van vlakke plaat over hout tot poorten die verwerkt worden in de gevelbekleding. Onze toonzalen bieden u een prachtig overzicht van de mogelijkheden.

U vindt er diverse volledig geïnstalleerde poorten en een uitgebreide collectie foto’s van referenties. Terwijl ons verkoopteam u hartelijk ontvangt met een drankje en u de nodige professionele informatie bezorgt, kunnen de kinderen zich uitleven in het ballenbad. Zo kan u op een rustige manier kennismaken met IDEM-Poorten. Bij IDEM vindt u ongetwijfeld de poort van uw dromen, handbediend of volautomatisch en in de door u gekozen kleur.

IDEM-Poorten staat voor ervaring, maatwerk, service en kwalitatieve afwerking. Wij zetten de theorie om in de praktijk.

Welkom bij IDEM-Poorten.

SMARTGARAGE

Idem gaat als dynamisch en up-to-date onderneming mee met de tijd. Mobiele bedieningen onderhoud van uw poort is anno 2017 perfect mogelijk. Met de smartGarage-app bedient u uw garagedeur, schuifdeur, industriële poort of draaihek gewoon vanaf uw smartphone of tablet.

Als mobiele oplossing voor een eenvoudige besturing of onderhoud, is de app volledig naar wens in te stellen. Gebruiksvriendelijk en individualiseerbaar door de eigen garage als achtergrondafbeelding te gebruiken, is dit handig en praktisch.

U kan meerdere poorten bedienen met één vingerbeweging. Verlichting en ontluchtingsfunctie zijn toegankelijk van op afstand. Onderweg bekijk je probleemloos de actuele status van de poort.

Het is individueel, het is eenvoudig, het kost niks en het is mee met zijn tijd. IDEM-Poorten levert maatwerk, praktisch en aan scherpe prijzen, voor een moderne look. De smartGarageapp en Idem zijn perfect compatibel.