Bekijk
onze
vacatures

Sectionale poorten in hout of aluminium, zoals u ze wenst

Onze op maat gemaakt en van a tot ze in eigen beheer geproduceerde sectionaalpoorten bieden als belangrijk voordeel dat ze in een brede waaier van projecten kunnen worden toegepast. Een aluminiumpoort leent zich perfect voor eigentijdse of futuristisch ogende projecten. Onze houten garagepoorten leunen dan weer aan bij een traditionele of landelijke stijl. Al kiest u natuurlijk nog altijd zelf welke garagepoort uw voorkeur geniet. Onze poorten zijn verkrijgbaar in alle courante kleuren, zowel de traditionele sectionale poorten als ons ander aanbod, van vlakke plaat, over hout, tot garagepoorten die verwerkt worden in de gevelbekleding.

Dat is de voornaamste reden waarom u kiest voor Idem Poorten. Al meer dan 28 jaar zijn wij dé specialist in sectionale garagepoorten. Van ontwerp, over productie, tot plaatsing. We onderscheiden ons op de markt door onze op maat gemaakte sectionaalpoort in hout, aluminium of een ander materiaal.

Onze toonzalen bieden u een prachtig overzicht van de mogelijkheden.

Kom onze geïnstalleerde garagepoorten bekijken

U vindt er diverse volledig geïnstalleerde, sectionale garagepoorten, zowel in hout als aluminium, en een uitgebreide collectie foto’s van referenties. Terwijl ons verkoopteam u hartelijk ontvangt met een drankje en u de nodige professionele informatie bezorgt, kunnen de kinderen zich uitleven in het ballenbad. Zo kan u op een rustige manier kennismaken met Idem Poorten. Bij Idem vindt u ongetwijfeld de garagepoort van uw dromen, handbediend of volautomatisch en in de door u gekozen kleur.

Idem Poorten staat voor ervaring, maatwerk, service en kwalitatieve afwerking van sectionale garagepoorten. Wij zetten de theorie om in de praktijk.

Welkom!

SMARTGARAGE

Idem gaat als dynamisch en up-to-date onderneming mee met de tijd. Mobiele bedieningen onderhoud van uw poort is anno 2017 perfect mogelijk. Met de smartGarage-app bedient u uw garagedeur, schuifdeur, industriële poort of draaihek gewoon vanaf uw smartphone of tablet.

Als mobiele oplossing voor een eenvoudige besturing of onderhoud, is de app volledig naar wens in te stellen. Gebruiksvriendelijk en individualiseerbaar door de eigen garage als achtergrondafbeelding te gebruiken, is dit handig en praktisch.

U kan meerdere poorten bedienen met één vingerbeweging. Verlichting en ontluchtingsfunctie zijn toegankelijk van op afstand. Onderweg bekijk je probleemloos de actuele status van de poort.

Het is individueel, het is eenvoudig, het kost niks en het is mee met zijn tijd. IDEM-Poorten levert maatwerk, praktisch en aan scherpe prijzen, voor een moderne look. De smartGarageapp en Idem zijn perfect compatibel.


HOUT VERSUS ALUMINIUM