Bekijk
onze
vacatures

Welkom bij Idem-Poorten

Bij IDEM vindt u ongetwijfeld de poort van uw dromen. Handbediend of volautomatisch en in de door u gekozen kleur.
IDEM-Poorten staat voor ervaring, maatwerk, service en kwalitatieve afwerking. Wij zetten de theorie om in de praktijk.

Bezoek ons op BIS-beurs

Traditiegetrouw kunt u ons van 7 tot 15 oktober vinden op BIS-beurs.

Lees meer

WAAROM KIEZEN VOOR IDEM-POORTEN?

Sedert meer dan 28 jaar is IDEM-Poorten dé specialist voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van sectionaalpoorten. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze op maat gemaakte poorten.

Deze bieden als belangrijk voordeel dat ze in een brede waaier van projecten kunnen worden toegepast. Zowel traditionele als eigentijdse en zelfs futuristische projecten komen hiervoor in aanmerking. Onze poorten zijn verkrijgbaar in alle courante kleuren, zowel de traditionele poorten als ons ander aanbod, van vlakke plaat over hout tot poorten die verwerkt worden in de gevelbekleding. Onze toonzalen bieden u een prachtig overzicht van de mogelijkheden.

U vindt er diverse volledig geïnstalleerde poorten en een uitgebreide collectie foto’s van referenties. Terwijl ons verkoopteam u hartelijk ontvangt met een drankje en u de nodige professionele informatie bezorgt, kunnen de kinderen zich uitleven in het ballenbad. Zo kan u op een rustige manier kennismaken met IDEM-Poorten. Bij IDEM vindt u ongetwijfeld de poort van uw dromen, handbediend of volautomatisch en in de door u gekozen kleur.

IDEM-Poorten staat voor ervaring, maatwerk, service en kwalitatieve afwerking. Wij zetten de theorie om in de praktijk.

Welkom bij IDEM-Poorten.