Op zoek naar inspiratie voor uw project? Klik dan hier!

Garagepoorten op maat

Bij Idem Poorten vindt u ongetwijfeld de garagepoort van uw dromen. Handbediende of automatische sectionale poorten zijn onze specialiteit. In hout, aluminium of andere materialen, in de door u gekozen kleur. Idem Poorten staat voor ervaring, maatwerk, service en kwalitatieve afwerking van sectionale garagepoorten. Wij zetten de theorie om in de praktijk.

Virtuele rondleiding in onze showroom

Sectionale poorten in hout of aluminium, zoals u ze wenst

Dat is de voornaamste reden waarom u kiest voor Idem Poorten. Al meer dan 30 jaar zijn wij dé specialist in sectionale garagepoorten. Van ontwerp, over productie, tot plaatsing. We onderscheiden ons op de markt door onze op maat gemaakte sectionaalpoort in hout, aluminium of andere materialen.

Deze bieden als belangrijk voordeel dat ze in een brede waaier van projecten kunnen worden toegepast. Zowel traditionele als eigentijdse en zelfs futuristische projecten komen hiervoor in aanmerking. Onze poorten zijn verkrijgbaar in alle courante kleuren, zowel de traditionele sectionale poorten als ons ander aanbod, van vlakke plaat, over hout, tot garagepoorten die verwerkt worden in de gevelbekleding. Onze toonzaal biedt u een prachtig overzicht van de mogelijkheden.

Kom onze geïnstalleerde garagepoorten bekijken

U vindt er diverse volledig geïnstalleerde, sectionale garagepoorten, zowel in hout als aluminium, en een uitgebreide collectie foto’s van referenties. Terwijl ons verkoopteam u hartelijk ontvangt met een drankje en u de nodige professionele informatie bezorgt, kunnen de kinderen zich uitleven in het ballenbad. Zo kan u op een rustige manier kennismaken met Idem Poorten. Bij Idem vindt u ongetwijfeld de garagepoort van uw dromen, handbediend of volautomatisch en in de door u gekozen kleur.

Idem Poorten staat voor ervaring, maatwerk, service en kwalitatieve afwerking van sectionale garagepoorten. Wij zetten de theorie om in de praktijk.

Welkom!